Parende juffersParende juffers

Laatst zag ik deze parende juffers op de baardiris zitten. De kleuren van deze juffers zijn prachtig. Ik zie ook wel eens felblauwe juffers. En misschien zijn er nog wel meer fraaie kleuren.
Ik heb dit stel eitjes af zien zetten in de vijver. Of ze dat ook op planten doen zou ik niet weten.

Teuni, toen ik een paar

Teuni, toen ik een paar maanden terug voor het eerst bij de foto's van Groei en Bloei keek, viel mij meteen deze foto op van jou. Hij stond die maand wat achterin hun album, dacht ik! De combinatie van kleuren warmrood, een vleug groen en het roze spraken mij aan, maar niet in de laatste plaats de verticale lijn van de roos nog in de knop, met erlangs, ook in verticale lijn, de parende juffers, ook in roodtinten. Ik weet nog dat ik, behalve zelf te stemmen, een kennis attendeerde op jouw foto. Deze foto blijft echt in mijn geheugen zitten! Zo apart en smaakvol!

groeten Elly van Niekerk en nog veel tuin- en fotografeerplezier gewenst!

Nieuwe reactie inzendenNieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegelaten HTML-tags: <h3> <h4> <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • You may use [inline:xx] tags to display uploaded files or images inline.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

Meer informatie over formaatmogelijkheden

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te testen of u een menselijke bezoeker bent en om spam te vermijden.