LibellenLibellen

De afgelopen weken is het de beurt aan de libel om uit te sluipen. Vorig jaar heb ik dit voor het eerst gezien in onze tuinvijver en dit jaar zijn er tot nu toe wel 20 uitgeslopen. Het betreft steeds dezelfde soort, nl. de Bruinrode heidelibel.
Het is een prachtig om te zien. Met het warme weer was de libel om 8 uur 's morgens al klaar om weg te vliegen maar nu het kouder is sluipen ze later uit en is het soms bijna middag voor ze goed opgedroogd zijn om weg te vliegen.
Binnenkort zal ik weer nieuwe foto's plaatsen in een nieuwe map van het fotoalbum waaronder een aantal foto's van juffers en libellen.

Hoi Teuni! Ik kwam toevallig

Hoi Teuni!

Ik kwam toevallig langs je blog, erg mooie foto's. Had eigenlijk nog nooit zo'n libelle van dichtbij gezien. Is het mogelijk om mij in te schrijven, zodat ik op de hoogte wordt gehouden van die nieuwe foto's? Ben erg benieuwd.

Verder heb ik nog een vraagje, wellicht dat je me uit de brand kan helpen. Op http://versnipperen.blogspot.com/2010/08/versnipperen.html las ik dat je beter niet zelf houtsnippers kunt maken, maar wij hebben een lading hout achter ons huis liggen. Daarom zouden we het toch graag zelf doen en zo'n versnipperaar huren kan nogal prijzig zijn. Heb jij dit wel eens bij de hand gehad en zou dit mogelijk zijn met een bijl o.i.d?

Groeten,

Mariska

ps. alvast bedankt!

Beste Mariska, Bedankt voor

Beste Mariska,

Bedankt voor je belangstelling voor mijn website.
Ik heb nog niet de mogelijkheid dat je kan aanmelden om op de hoogte gehouden te worden.
Ik streef er naar deze maand iig nieuwe foto's te plaatsen.

Met de houtsnippers kan ik je niet helpen want daar heb ik totaal geen ervaring mee.

Groeten,

Teuni

Je hebt een prachtige

Je hebt een prachtige webpagina,
ik kom zeker terug als ik wat meer tijd heb
om op verkenning te gaan.

Succes
ria39

Nieuwe reactie inzendenNieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegelaten HTML-tags: <h3> <h4> <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • You may use [inline:xx] tags to display uploaded files or images inline.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

Meer informatie over formaatmogelijkheden

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te testen of u een menselijke bezoeker bent en om spam te vermijden.