Verlangen naar de lenteVerlangen naar de lente

Na een lange winter en een koud begin van het voorjaar zijn de temperaturen eindelijk wat milder geworden. Het is gelijk te zien in de natuur. De knoppen van struiken en bomen lopen uit en de winterbloeiende Prunus in mijn tuin laat eindelijk zijn mooie roze bloempjes zien die normaal al in februari te bewonderen zijn. Vorige week was ik bij een plantenmarkt en zag ik mooie Cosmea's, Witte druifjes en Wildemanskruid in potjes staan. Dat ziet er zo aantrekkelijk uit en kon het niet laten om daar een paar planten van mee te nemen. Ze staan op het terras en kan ze eventueel binnen zetten als er nog nachtvorst wordt voorspeld. Afgelopen zaterdag was het mooi weer en kwam er een lieveheersbeestje buurten bij de Cosmea. Dan gaat het kriebelen en haal ik mijn camera erbij met de macrolens en heb het beestje gefotografeerd met het Wildemanskruid op de voorgrond. Als dit geen lente is?

Hoi Teuni, Proficiat met de

Hoi Teuni,

Proficiat met de uitverkiezing tot tuinblog van de maand door Tuinieren.nl! Ik heb met veel interesse je blog gelezen en ben helemaal weg van jouw foto's. Zelf probeer ik ook schitterende natuurfoto's te maken.
Veel plezier de komende weken met het lenteseizoen, het drukste tuinseizoen van het jaar Wink

groetjes,

Kees de Boon
deboon.blogspot.nl
twitter @keesdeboon

Nieuwe reactie inzendenNieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegelaten HTML-tags: <h3> <h4> <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • You may use [inline:xx] tags to display uploaded files or images inline.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

Meer informatie over formaatmogelijkheden

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te testen of u een menselijke bezoeker bent en om spam te vermijden.