Er was eens...Er was eens...

Gisteren was het een mooie dag met weinig wind, heerlijk zonnig, fijne temperatuur en dan is het aantrekkelijk om buiten te zijn en foto's te maken. De Heemtuin is dan een fijne plek om naar toe te gaan. Vorige week was ik er ook om de bosanemonen te fotograferen en wat een verschil alweer hoe alles is gegroeid! De bosanemonen zijn nu ver uitgebloeid en lelietjes van dalen nemen nu de overhand al zitten ze nog in knop. Ook de paarse boshyacinten gaan al bloeien en in combinatie met de fijne witte bloempjes in het frisse groen geeft dat een sprookjesachtig geheel.

Ha Teuni, ja we hebben

Ha Teuni, ja we hebben inderdaad een heerlijke hobby. En genieten in de natuur. Je maakt prachtige foto's. Echt genieten. Je hebt echt een megaspurt gemaakt in je foto's zo mooi om te zien al die prachtige kleuren,achtergronden en lichtinval. Ik geniet ervan. Groetjes Andrea

Nieuwe reactie inzendenNieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegelaten HTML-tags: <h3> <h4> <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • You may use [inline:xx] tags to display uploaded files or images inline.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

Meer informatie over formaatmogelijkheden

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te testen of u een menselijke bezoeker bent en om spam te vermijden.