Eerste prijs 'De uitdaging' Photoshop Magazine 22Eerste prijs 'De uitdaging' Photoshop Magazine 22

Deze maand heb ik de eerste prijs gewonnen, een Canon Pixma MG6450-fotoprinter, met 'de uitdaging' in het Photoshop Magazine 22. Voor 'de uitdaging' mag je het beste Photoshopwerk opsturen wat je hebt samengesteld met eigen foto's of met foto's die het magazine meelevert. Ik heb de bewerking uitgevoerd met 4 eigen afbeeldingen.

Beschrijving van het werk: "De verschillende startfoto's zijn allemaal in eigen tuin gemaakt, in de schaduw met de zon op de achtergrond. Dat resulteert in mooi licht met sprookjesachtige kleuren. De uitgebloeide hortensia's vormen een kader rond het roodborstje, dat met een vanwege de kou ingetrokken pootje op een berijpte tak van de leipeer zit. Het slakje op de bloemtak van de hortensia is een klein detail, evenals het spinnetje.

Waarom is dit de winnaar?
We zijn dol op dit tafereel vanwege de zachte kleuren en de natuurlijke uitstraling. Omdat Teuni met uitstekende startfoto's is begonnen, heeft ze niet veel kunstgrepen hoeven toepassen. Het eindresultaat is daardoor een homogeen geheel en goed in balans. Daarnaast spreekt het onderwerp ons aan en vinden we de compositie sterk. De scherpteverschillen geven het werk diepte en zorgen voor een duidelijke focus.

Hallo Teuni, Ik heb al een

Hallo Teuni,
Ik heb al een tijd je website niet uitgebreid bekeken, daarom had ik niet gelezen, dat je een prijs had gewonnen.
Leuk hoor. Maar je foto's verdienen het ook.
Groeten, Thijs

Dankjewel Thijs!

Dankjewel Thijs!

Nieuwe reactie inzendenNieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegelaten HTML-tags: <h3> <h4> <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • You may use [inline:xx] tags to display uploaded files or images inline.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

Meer informatie over formaatmogelijkheden

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te testen of u een menselijke bezoeker bent en om spam te vermijden.