De vijverDe vijver

Aan het einde van de zomer, september 2006, hebben wij de oude voorgevormde vijver vervangen door een verhoogde formele vijver met een hardstenen vijverrand. De vijver is verhoogd omdat het terras waar de vijver tegenaan ligt ook iets verhoogd is en ook omdat er dan niet zo snel grond of blad in komt uit de aangrenzende tuin. De bedoeling is om met zuurstofplanten en niet te veel vissen een natuurlijk evenwicht in de vijver te krijgen zonder het gebruik van een filter.

foto1.JPG

Dit is de oude voorgevormde vijver. Ziet er wel leuk uit, maar is te klein om vissen in te houden en een strakgevormde vijver zal beter in de tuin passen.

Gebruik de onderstaande links of het menu aan de rechterkant om verder te lezen.

Nieuwe reactie inzendenNieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegelaten HTML-tags: <h3> <h4> <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • You may use [inline:xx] tags to display uploaded files or images inline.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

Meer informatie over formaatmogelijkheden

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.